Wie is DRI3?

DRI3 uw schilder en klusser in Flevoland en omgeving.

DRI3 | Uw schilder en klusser in Flevoland en omgeving

Schilderwerkzaamheden en klussen

Ik ben Robert Chung A Hing. Een goede schilder en klusser die altijd even langs wil komen om samen de mogelijkheden te bespreken en eerlijk advies te geven. Bovendien ben ik een milieubewuste schilder; ik probeer al mijn materialen zoveel mogelijk te hergebruiken. Zo ben ik niet alleen goed voor u, maar ook voor onze omgeving. Voor een betaalbare prijs maak ik vrijblijvend een offerte voor u op.

Ik verzorg uw kozijnen, garagedeur, buiten- en binnenmuren, plafond, schutting, betonnen vensterbanken, dakkapel, tuinhuis, schuur en nog veel meer!

Wat kan ik allemaal voor u betekenen? Van deuren schuren en schilderen tot uw tuinhuis bouwen. Ik bied een groot pakket aan diensten aan. Van een schuur opknappen tot uw kozijnen onderhouden. Heeft u een vraag over mijn diensten? Bel mij gerust!

DRI3 | Robert Chung A Hing uw schilder en klusser in Almere en omgeving


Geïnteresseerd, wat nu?

Leuk dat u geïnteresseerd bent in mijn werkzaamheden! U kunt mij gerust bellen of mailen. Van te voren vertel ik de kosten van de schilder- en kluswerkzaamheden. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en kunnen we meteen aan de slag!

Ook leuk om te weten..

Ik draag een steentje bij aan het milieu door middel van oude meubels een tweede leven te geven! Hoe kan u daarbij helpen? Ik koop uw meubel, restaureer het en verkoop het aan een nieuwe eigenaar tegen de kostprijs.

Samenwerking

Wij werken samen bij grote opdrachten met
Bella Chung-a-hing | Schilder en Klusser | in Lemmer.

 

Contact

DRI3 | Uw schilder en klusser
Kandinskystraat 3, 1328 KB Almere

063 0849 754 | info@chungahing.nl | 39093548